Logo Corvus Flower Readiness

Deliver what your customer requests

Bloemen

HET RIJPHEIDSSTADIUM LEVEREN WAAR JE KLANT OM VRAAGT?

Iedere klant heeft verschillende eisen, en het is essentieel om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Met Corvus Flower Readiness detecteert onze geavanceerde drone het exacte aantal bloemen per vierkante meter, zodat je altijd de juiste hoeveelheid levert, zonder tekorten of overschotten.

Profiteer nu van ons exclusieve GreenTech-aanbod of lees meer over Corvus Flower Readiness!

Bestel nu

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2023 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de ontkieming, groei en bloeirijpheid aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

ZO MAAKT ONZE DRONE JOUW KLANTEN BLIJ

Elke kasafdeling, variëteit of partij krijgt een unieke QR-code toegewezen die door onze drone wordt herkend. De drone vliegt volledig automatisch over je gewassen en verzamelt waardevolle gegevens. Binnen slechts één uur ontvang je een gedetailleerd rapport waarin het rijpheidsstadium per afdeling wordt weergegeven.

Standaardiseer je bloemdetectieprogramma en bouw je eigen uitgebreide database met gewasgegevens op. Dit voorspelbare groeiproces levert niet alleen een opmerkelijk nettorendement van 10% op, maar zorgt ook voor zeer tevreden klanten.

Stappen Bloemdetectie 3

Monitoring van Knop- en Bloemstadium

Onze drone voert dagelijkse bemonsteringsvluchten uit en houdt nauwlettend de ontwikkeling van knoppen en bloemen in de gaten. Met bijna real-time rapportage blijf je op de hoogte van het rijpheidsstadium van je bloemen, wat zorgt voor nauwkeurige planning en besluitvorming.

 

Tijdbesparende Afstandsbediening

Door gebruik te maken van onze geautomatiseerde droneservice bespaar je waardevolle tijd en middelen. Er zijn geen handmatige inspecties nodig en je kunt je gewassen gemakkelijk op afstand monitoren en beheren, voor efficiënte bedrijfsvoering.

Betere Planning van Arbeid

Door het nauwkeurig monitoren van het rijpheidsstadium kun je de arbeid efficiënter inzetten, waarbij middelen optimaal worden benut op basis van de specifieke behoeften van elke kasafdeling. Dit stroomlijnt de bedrijfsvoering en vermindert onnodige arbeidskosten.

 

Afstemming van Productie en Directe Verkoop

Door het juiste rijpheidsstadium af te stemmen op de individuele klantvraag vergroot je de klanttevredenheid en minimaliseer je het risico op overschotten of tekorten. Deze afstemming leidt tot verhoogde marges en vermindert het risico op claims of terugroepacties.

Ervaar nu de voordelen van Corvus Flower Readiness. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze geavanceerde drone-technologie je kan helpen om aan de verwachtingen van je klanten te voldoen en je productie te optimaliseren.

AI-verwerking & rapportage

Picture 1
Screenshot 2023-06-10 at 13.06.28