Logo Corvus Germination

Automatische kiemtelling

Bovenzicht stekjes

WETEN OF JE GENOEG BRUIKBARE PLANTEN HEBT GEZAAID?

Met Corvus Germination bieden we een geavanceerde oplossing voor automatische kiemtelling. Zes tot acht dagen na het zaaien vliegt onze drone over de zaaitrays om nauwkeurige metingen te verrichten. Het resultaat? Een gedetailleerd rapport met het kiempercentage en het aantal bruikbare planten per tray. Op deze manier kun je vroegtijdig reageren op de kwaliteit van je kiemplanten en kostbare vierkante meters kasruimte besparen.

Bestel ons speciale GreenTech aanbod of lees meer over Corvus Germination!

Bestel nu

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2023 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de ontkieming, groei en bloeirijpheid aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

WAT LEVERT AUTOMATISCHE KIEMTELLING OP?

Automatische Kiemtelling

Onze drone voert volledig automatisch vluchten uit over trays met jonge planten. Of je nu 10 of 1000 verschillende partijen hebt, elke partij wordt herkend aan de hand van een unieke QR-code. De beelden die de drone vastlegt, worden verwerkt in de Corvus Cloud-omgeving en binnen een uur ontvang je een gedetailleerd rapport. Jij hoeft alleen maar op de startknop te klikken en de rest wordt voor je gedaan.

Efficiënte Ruimteplanning

Standaardiseer het kiemtellingproces met behulp van de drone en bouw je eigen database op met waardevolle plantinformatie. Door deze gestandaardiseerde aanpak kun je je gewasplanning optimaliseren en een netto rendement tot wel 5% behalen. Bovendien zorgt het gebruik van dezelfde standaardmethode via de drone ervoor dat kwekers en telers op één lijn komen te liggen, wat leidt tot betere afstemming en samenwerking.

Stappen Zaadkieming 3

Verbeterde Gewasplanning

Door de automatische kiemtelling kun je direct inzicht krijgen in de kiemresultaten en het aantal bruikbare planten per tray. Hierdoor kun je je gewasplanning beter afstemmen en efficiënter gebruik maken van je kasruimte.

Tijdsbesparing en Afstandscontrole

Onze geautomatiseerde drone-service bespaart je kostbare tijd, omdat je niet handmatig kiemtellingen hoeft uit te voeren. Bovendien kun je op afstand het gewas controleren en beheren, waardoor je flexibeler bent en meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het gebruik van Corvus Germination en ervaar de voordelen van automatische kiemtelling.

AI-verwerking

Plant detection
Copy of Image processing 3

rapportage

leaf area histogram
Picture 2
Picture 3
Picture 4