Tekengebied 32

Rijpheidsstadium meten?

Bloemen

Wanneer zijn mijn planten verkoop klaar?

 

Het leveren van het juiste rijpheidsstadium aan je klanten is cruciaal. Maar hoe weet je precies wanneer je planten klaar zijn voor de verkoop? Daar hebben wij het antwoord op!

 

Met onze drone kunnen we het aantal bloemen per vierkante meter detecteren en automatisch rapporteren. Dit stelt je in staat om het rijpheidsstadium van je planten nauwkeurig te bepalen en ervoor te zorgen dat je precies levert waar je klanten om vragen. Waardoor jij aan jouw klanten elk stadium van rijpheid kunt leveren.

 

Door het leveren van het juiste rijpheidsstadium aan de juiste klant, maximaliseer je niet alleen jje klanttevredenheid, maar optimaliseer je ook je verkoopproces en rendementg. Het is een win-win situatie voor zowel jou als je klanten.

Corvusfoto2
DSC_0184

Hoe detecteer ik de bloeistadia?

Onze drone detecteert het aantal bloemen per vierkante meter. Met deze automatische rapportage lever je geen bloem, te veel of te weinig. Door ervoor te zorgen dat het rijpheidsstadium van je gewassen perfect aansluit bij de wensen van je klanten, zet je niet alleen een glimlach op hun gezicht, maar stroomlijn je ook je verkoopproces en verminder je onnodige verspilling. 

maak vandaag kennis!

Corvus Jaar

Met het Corvus Jaar abonnement maak je twaalf maanden gebruik van de automatische drone-in-a-box.

Wil je de drone ieder seizoen doorlopend gebruiken en van alle toepassingen profiteren? Dan is dit abonnement voor jou! We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw gewas!

ZO MAAKT ONZE DRONE JOUW KLANTEN BLIJ

Elke kap, variëteit of partij heeft een eigen QR code die de drone herkent. Zo vliegt de drone volledig automatisch over het gewas. Binnen een uur ontvang je het rapport waarin het rijpheidsstadium per kap wordt weergegeven.

Standaardiseer het detectieprogramma van de bloem of rijpheid in de drone. Zo bouw je je eigen database met gewasregistratie op. Het voorspelbare groeiproces brengt niet alleen 10% netto rendement op, maar ook tevreden klanten!

Stappen Bloemdetectie

Andere toepassingen

KIEMTELLING

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Lees meer >

GROEI IN BEELD

Hoe krijg ik zo efficiënt mogelijk de groei afwijkingen van mijn gewas in kaart?

Lees meer >

BLOEIRIJKHEID

Wanneer zijn mijn gewassen verkoop klaar?

Lees meer >

OOGSTVOORSPELLING

Hoeveel product oogst ik in de komende periode?

Lees meer >

OP AFSTAND INSPECTEREN VAN IRRIGRATIE

Hoe controleer ik mijn irrigatiesysteem of teeltgoten op afstand?

Lees meer >

GEWASAFWIJKINGEN DETECTEREN

Hoe detecteer ik gewasafwijkingen?