Logo Corvus Maps

All your plants in a glance

Mockup Corvus Maps 2

Wil je de groei en gezondheid van je planten altijd en overal kunnen bekijken?

Sinds GreenTech Amsterdam 2023 maakt Corvus Drones het mogelijk om al je planten in één oogopslag te bekijken. Met Corvus Maps heb je altijd controle over je planten, waar je ook bent! Zo kun jij je tijd en middelen effectiever beheren.

Bestel ons speciale GreenTech aanbod of lees meer over Corvus Maps!

ERVAAR DE DRONE NU!

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2024 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de kieming, groei, irrigatie, gewasafwijkingen, bloeirijkheid en de voorspelling van je oogst aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

Zo monitor jij je gewassen op afstand

Laat onze autonome drone vandaag vliegen en ontvang je bay maps morgen in onze webapplicatie. Maak elke dag of week beelden met de digitale ogen van onze drone en hou de groei en gezondheid van je planten bij.

  • Controleer afwijkingen in de groei
  • Controleer omgevallen potten
  • Controleer op verbrande bladpunten bij warm weer
  • Detecteer planten die andere planten overschaduwen

Met de gegevens die de drone verzamelt kun je ook eenvoudig aan de slag met een van onze andere toepassingen.

Corvus Maps Zoom 50_Pagina_3
Corvus Maps Zoom 50_Pagina_5