Logo Corvus Rose

Monitor je rozen

Roses

Verbeter je gewas- en arbeidsplanning

Met ons speciale GreenTech aanbod kun je nu ook je rozen efficiënter kweken. Door gebruik te maken van onze geavanceerde drone-technologie kun je de productiviteit verhogen en arbeidsintensieve taken verminderen. Laat onze drone wekelijks vliegen en monitor het knop- en bloemstadium van je rozen. Zo lever je exact volgens de retailspecificaties. Meeldauw detecteren is ook een optie. Zo stop je ziekteverspreiding zo vroeg mogelijk.

Bestel ons speciale GreenTech aanbod of lees meer over Corvus Rose!

Bestel nu

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2023 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de ontkieming, groei en bloeirijpheid aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

Ontdek de voordelen van Corvus Rose

Verbeterde Gewasmonitoring

Onze drone vliegt wekelijks over je rozenplanten en maakt hoogwaardige beelden van het gewas. Deze beelden worden vervolgens verwerkt met behulp van geavanceerde AI-algoritmen om elke rozenknop te detecteren en te classificeren op basis van het specifieke groeistadium.

Efficiënte Planning

De knopstadia worden handig weergegeven in een Excel-spreadsheet, waardoor telers een duidelijk overzicht hebben van het optimale oogstmoment voor elke plant. Deze data stelt je in staat om je werkzaamheden efficiënter te plannen en de opbrengsten te maximaliseren.

Maak vandaag nog gebruik van onze speciale GreenTech-aanbieding en ervaar de voordelen van Corvus Rose in je rozenkweek.