Logo Corvus Growth

DETECTEREN VAN AFWIJKINGEN

Hoe detecteer ik gewasafwijkingen?

Onze drones vliegen regelmatig over je gewassen om actionable insights te verzamelen over gewasafwijkingen. Of het nu gaat om ongewenste blasverkleuring, bladrandjes of andere afwijkingen, onze drones spotten ze snel en efficiënt, waardoor je direct actie kunt ondernemen om de gezondheid en opbrengst van je gewassen te verbeteren.

 

Door inzicht te hebben in de afwijkingen van je gewas kan je hier eerder op inspelen waardoor jij minder gewasbeschermingsmiddelen hoeft te gebruiken.

 

En het beste van alles? Onze technologie bespaart je kostbare tijd. In plaats van handmatig je gewassen te inspecteren, kunnen onze drones dit werk voor je doen terwijl jij je kunt richten op andere belangrijke taken.

 CorvusDrones2-4
DSC_0183

Hoe zie jij de groei?

Met het drone dashboard krijg je real-time inzichten in de gezondheid en groei van jouw gewassen, zodat je slimme keuzes kan maken en het risico op mislukte oogsten kan verminderen. Zie hier het voorbeeld.

ERVAAR DE DRONE NU!

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2024 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de kieming, groei, irrigatie, gewasafwijkingen, bloeirijkheid en de voorspelling van je oogst aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

ZO MEET ONZE DRONE DE GROEI VAN JOUW GEWAS

Onze volledig geautomatiseerde drone vliegt over jouw gewas en herkent elke kassectie, variëteit of partij aan de hand van specifieke QR-codes. De drone maakt gedetailleerde beelden van je gewassen en stuurt deze naar de Corvus Cloud, waar ze worden omgezet in overzichtelijke rapporten.

Standaardiseer je groeimonitoring met behulp van onze drone en bouw je eigen uitgebreide database met gewasregistratie op. Het voorspelbare groeiproces en de vermindering van teeltrisico's resulteren niet alleen in indrukwekkende opbrengsten, maar leveren ook een netto rendement tot wel 10% op!

Stappen Groei 3

Regelmatige Groeimonitoring

Onze drone voert wekelijks vluchten uit over je gewassen om de ontwikkeling van het bladoppervlak te meten. Hierdoor kun je de groeicurve gedetailleerd volgen en vroegtijdig eventuele afwijkingen identificeren, zodat je tijdig passende maatregelen kunt nemen.

 

Bijna Real-time Rapportage

Binnen een uur ontvang je een rapport met gedetailleerde informatie over de groei van je gewassen. Hierdoor kun je op basis van feitelijke gegevens weloverwogen beslissingen nemen en je teeltprocessen optimaliseren.

 

Verbeterde Teeltplanning

Dankzij de regelmatige groeimonitoring kun je je klantbehoeften nauwkeurig afstemmen op de behoeften van je gewassen. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je opbrengsten, maar minimaliseer je ook verspilling en verhoog je de efficiëntie van je teeltpraktijk.

Efficiënte Arbeidsplanning

Door inzicht te krijgen in de groeiontwikkeling van je gewassen, kun je je arbeidsplanning effectiever beheren en de inzet van personeel optimaliseren. Dit leidt tot kostenbesparingen en een efficiëntere bedrijfsvoering.

 

Tijdbesparende Controle op Afstand

Met Corvus Growth kun je op afstand de groei van je gewassen monitoren, waardoor je kostbare tijd bespaart. Je hebt altijd en overal toegang tot de belangrijkste informatie over je gewas, wat je in staat stelt om snel te reageren en de juiste beslissing te nemen.

 

Neem vandaag nog contact op voor het gebruik van Corvus Growth en ervaar de voordelen van automatische groeimeting!