Tekengebied 32

bruikbare planten tellen?

Bladeren

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Het kan een uitdaging zijn om precies te weten hoeveel zaden er nodig zijn en of ze allemaal zullen kiemen zoals gepland. Misschien herken je het wel: de zorgen over het verspillen van kostbare zaden door te veel te zaaien, alleen maar om er zeker van te zijn dat je genoeg planten krijgt. Dit kan leiden tot onnodige kosten en  tot ruimtegebrek in de opkweekruimte.

 

In zes tot acht dagen na het zaaien vliegt onze drone over de zaaitrays. Het resultaat: een rapport met het kiempercentage en een bepaling van het aantal bruikbare planten per tray of batch. Zo kan jij zo vroeg mogelijk inspelen op de kwaliteit van kiemplanten en bespaar je vierkante meters kasruimte!CorvusDrones2
DSC_0198

Hoe zie jij de kieming met de drone?

Met onze gebruiksvriendelijke drone kunnen we je helpen om je opbrengst in de komende periode nauwkeurig te voorspellen. Of je nu groenten, snijbloemen of potplanten kweekt, onze drones bieden je inzicht in je opbrengst en helpen je om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende product hebt om aan de vraag van je klanten te voldoen.

maak vandaag kennis!

Corvus Jaar

Met het Corvus Jaar abonnement maak je twaalf maanden gebruik van de automatische drone-in-a-box.

Wil je de drone ieder seizoen doorlopend gebruiken en van alle toepassingen profiteren? Dan is dit abonnement voor jou! We bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw gewas!

ZO MEET ONZE DRONE DE GROEI VAN JOUW GEWAS

De drone vliegt volledig automatisch over jouw gewas. Elke kap, variëteit of partij heeft een eigen QR code die de drone herkent. De drone maakt afbeeldingen van de gewassen en stuurt die naar de Corvus Cloud. Daar worden de beelden omgezet naar een overzichtelijk rapport.

Van de groeimonitoring kun je een standaard programma in de drone maken. Zo bouw je je eigen database met gewasregistratie op. Een voorspelbaar groeiproces en een lager teeltrisico zijn het resultaat. Dat levert tot wel 10% netto rendement op!

Stappen Groei

Andere toepassingen

KIEMTELLING

Heb jij genoeg bruikbare planten gezaaid?

Lees meer >

GROEI IN BEELD

Hoe krijg ik zo efficiënt mogelijk de groei afwijkingen van mijn gewas in kaart?

Lees meer >

BLOEIRIJKHEID

Wanneer zijn mijn gewassen verkoop klaar?

Lees meer >

OOGSTVOORSPELLING

Hoeveel product oogst ik in de komende periode?

Lees meer >

OP AFSTAND INSPECTEREN VAN IRRIGRATIE

Hoe controleer ik mijn irrigatiesysteem of teeltgoten op afstand?

Lees meer >

GEWASAFWIJKINGEN DETECTEREN

Hoe detecteer ik gewasafwijkingen?