Tekengebied 32

Hoe voorspelt de drone de oogst?

Bovenzicht stekjes

Hoeveel product oogst ik in de komende periode?

Stel je voor: nooit meer met lege handen komen te staan en nooit meer extra aankopen hoeven te doen om aan je bestellingen te voldoen. 

 

Onze drones bieden je real-time inzicht in de groei van je gewassen, waardoor je beter kunt anticiperen op de vraag van je klanten en je voorraadniveaus nauwkeurig kunt beheren. Hierdoor voorkom je mismatches in de vraag, minimaliseer je out-of-stock situaties en hoef je nooit meer extra aankopen te doen om aan je bestellingen te voldoen.

 

Bovendien helpen onze drones je om je gewascyclus te verkorten, waardoor je sneller kunt oogsten en je producten eerder op de markt kunt brengen. Dit zorgt niet alleen voor een hogere productiviteit, maar ook voor een verbeterde cashflow en hogere klanttevredenheid.E02CEF62-17D5-4BB4-A230-15E1FA122ECF
06464A14-03E4-466C-AB2C-4014437A1208
DSC_0212

Hoe helpt de drone je?

Met onze gebruiksvriendelijke drone kunnen we je helpen om je opbrengst in de komende periode nauwkeurig te voorspellen. Of je nu sla of rozen kweekt, onze drones bieden je inzicht in je opbrengst en helpen je om ervoor te zorgen dat je altijd voldoende product hebt om aan de vraag van je klanten te voldoen.

WAT LEVERT AUTOMATISCHE KIEMTELLING OP?

Automatische Kiemtelling

Onze drone voert volledig automatisch vluchten uit over trays met jonge planten. Of je nu 10 of 1000 verschillende partijen hebt, elke partij wordt herkend aan de hand van een unieke QR-code. De beelden die de drone vastlegt, worden verwerkt in de Corvus Cloud-omgeving en binnen een uur ontvang je een gedetailleerd rapport. Jij hoeft alleen maar op de startknop te klikken en de rest wordt voor je gedaan.

Efficiënte Ruimteplanning

Standaardiseer het kiemtellingproces met behulp van de drone en bouw je eigen database op met waardevolle plantinformatie. Door deze gestandaardiseerde aanpak kun je je gewasplanning optimaliseren en een netto rendement tot wel 5% behalen. Bovendien zorgt het gebruik van dezelfde standaardmethode via de drone ervoor dat kwekers en telers op één lijn komen te liggen, wat leidt tot betere afstemming en samenwerking.

Stappen Zaadkieming 3

Verbeterde Gewasplanning

Door de automatische kiemtelling kun je direct inzicht krijgen in de kiemresultaten en het aantal bruikbare planten per tray. Hierdoor kun je je gewasplanning beter afstemmen en efficiënter gebruik maken van je kasruimte.

Tijdsbesparing en Afstandscontrole

Onze geautomatiseerde drone-service bespaart je kostbare tijd, omdat je niet handmatig kiemtellingen hoeft uit te voeren. Bovendien kun je op afstand het gewas controleren en beheren, waardoor je flexibeler bent en meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het gebruik van Corvus Germination en ervaar de voordelen van automatische kiemtelling.

AI-verwerking

Plant detection
Copy of Image processing 3

rapportage

leaf area histogram
Picture 2
Picture 3
Picture 4