Tekengebied 32

Vacature Sales Manager I 32-40 uur

Vacature-afbeelding-Gerhold

Corvus Drones is een jong en energiek bedrijf van 12 collega's met een uniek product. Want als enigen maken wij het met onze innovative, high tech drones mogelijk om elke plant, in elke kas, overal ter wereld te digitaliseren. En jij bent onze nieuwe Sales Manager!

Help jij ons bedrijf letterlijk en figuurlijk te laten vliegen?

Wat ga je doen?

Als een scale-up staan we op het punt om de verkoop van horticulturele drones op te schalen. Een super gave fase om ons internationale klantennetwerk verder uit te breiden. En daar ga jij ons bij helpen!

Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de internationale verkoop van de drones en het onderhouden van klantrelaties.

Jij bent geen standaard verkoper, maar iemand die de juiste klant weet te vinden voor onze drones. De drones zijn 'standaard', maar soms is er coördinatie nodig tussen het bedrijf en de klant om een deal te sluiten. Daarom moet je je kunnen inleven in de bedrijfsprocessen van onze klanten: de grote kas tuinbouwbedrijven. Jij bent een gedreven salesmanager met vaardigheden in business development. Bovendien draag je bij aan een nog duurzamere productie van prachtige en gezonde gewassen.

DigitalEYES every plant

Met onze drones helpen we telers om de groei en gezondheid van gewassen in de tuinbouw te monitoren, nog duurzamer te telen en in te spelen op de eisen van de retail en consumenten. We bieden het aan als Drone as a Service (DaaS), zodat gebruiksgemak voor onze klanten voorop staat. Ons kantoor bevindt zich in het innovatiehub Roots in Ede, in het prachtige historische Mauritsgebouw. We zijn gek op drones en ook op tafelvoetbal.

Ontdekken I Durven I ontwikkelen

Dit krijg je:

 

  • Natuurlijk een marktconform salaris en een bedrijfsauto;
  • Je bepaalt zelf je werktijden;
  • Elk jaar hebben we een teamuitje, de dagelijkse tafelvoetbalcompetitie en elk kwartaal een kennisevenement;
  • Nog belangrijker is dat je deel uitmaakt van een super gaaf en gedreven team. Zeker niet hiërarchisch, een beetje 'stam'-achtig en ruimte voor elkaar en je eigen ontwikkeling;
  • Er is veel ruimte om verantwoordelijkheden op te pakken;
  • Horizontale zelfontwikkeling, zogezegd, en projectmanagement vanaf dag één;
  • Een managementcarrière, lid van het managementteam of aandeelhouder worden kan onderdeel zijn van een gesprek.

Dit heb je nodig:

 

  • DOELGERICHTHEID Naast het scoren van bestellingen is het ook belangrijk om de relatie met belangrijke klanten te onderhouden. Dit bevordert de klantloyaliteit en levert veel (nieuwe) inzichten op over het gebruik van drones. Je zorgt ervoor dat het ontwikkelingsteam goed op de hoogte is van wat er speelt in de markt;
  • COMPETENTIES Onze kernwaarden zijn openheid en oprechtheid, en die moeten jou natuurlijk aanspreken. Dit geldt ook voor de dynamiek van een scale-up bedrijf. Deze competenties zijn ook belangrijk: samenwerken, teamspeler, communicatief - en vooral luisterend -, doelgericht, autonome zelfstarter, zelfreflectie en gevoel voor humor. Natuurlijk spreek je meerdere talen. Je hoeft geen techniekfreak te zijn. Je verkoopt informatie en helpt telers om hun bedrijf te verbeteren;
  • OPLEIDING & KENNIS Je bent bijvoorbeeld klaar voor je tweede of derde baan en je hebt een afgeronde bachelor- of masteropleiding en kennis en/of ervaring in de (kas) tuinbouwsector. Ervaring in sales of accountmanagement is zeker een voordeel. Je houdt van reizen en de woorden ontdekken, durven en ontwikkelen spreken je aan.

Solliciteer nu!

Sollicitatieformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.