Tekengebied 32

Meet de groei van je gewas

Bladeren

Hoe krijg ik zo efficiënt mogelijk de groei afwijkingen van mijn gewas in kaart?

We begrijpen hoe belangrijk het is om jouw gewassen optimaal te laten groeien. Met onze drone krijg je direct inzicht in de staat van jouw gewassen. De drone vliegt regelmatig over het gewas om het bladoppervlak te meten. Zo wordt de groeicurve inzichtelijk. Grijp op tijd in en verminder teelt risico!

 Lettuce AI proces - omtrek
DSC_0192

Hoe zie jij de groei?

Met het drone dashboard krijg je real-time inzichten in de gezondheid en groei van jouw gewassen, zodat je slimme keuzes kan maken en het risico op mislukte oogsten kan verminderen. Zie hier het voorbeeld.

ZO MEET ONZE DRONE DE GROEI VAN JOUW GEWAS

Onze volledig geautomatiseerde drone vliegt over jouw gewas en herkent elke kassectie, variëteit of partij aan de hand van specifieke QR-codes. De drone maakt gedetailleerde beelden van je gewassen en stuurt deze naar de Corvus Cloud, waar ze worden omgezet in overzichtelijke rapporten.

Standaardiseer je groeimonitoring met behulp van onze drone en bouw je eigen uitgebreide database met gewasregistratie op. Het voorspelbare groeiproces en de vermindering van teeltrisico's resulteren niet alleen in indrukwekkende opbrengsten, maar leveren ook een netto rendement tot wel 10% op!

Stappen Groei 3

Regelmatige Groeimonitoring

Onze drone voert wekelijks vluchten uit over je gewassen om de ontwikkeling van het bladoppervlak te meten. Hierdoor kun je de groeicurve gedetailleerd volgen en vroegtijdig eventuele afwijkingen identificeren, zodat je tijdig passende maatregelen kunt nemen.

 

Bijna Real-time Rapportage

Binnen een uur ontvang je een rapport met gedetailleerde informatie over de groei van je gewassen. Hierdoor kun je op basis van feitelijke gegevens weloverwogen beslissingen nemen en je teeltprocessen optimaliseren.

 

Verbeterde Teeltplanning

Dankzij de regelmatige groeimonitoring kun je je klantbehoeften nauwkeurig afstemmen op de behoeften van je gewassen. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je opbrengsten, maar minimaliseer je ook verspilling en verhoog je de efficiëntie van je teeltpraktijk.

Efficiënte Arbeidsplanning

Door inzicht te krijgen in de groeiontwikkeling van je gewassen, kun je je arbeidsplanning effectiever beheren en de inzet van personeel optimaliseren. Dit leidt tot kostenbesparingen en een efficiëntere bedrijfsvoering.

 

Tijdbesparende Controle op Afstand

Met Corvus Growth kun je op afstand de groei van je gewassen monitoren, waardoor je kostbare tijd bespaart. Je hebt altijd en overal toegang tot de belangrijkste informatie over je gewas, wat je in staat stelt om snel te reageren en de juiste beslissing te nemen.

 

Neem vandaag nog contact op voor het gebruik van Corvus Growth en ervaar de voordelen van automatische groeimeting!