Logo Corvus Growth

Meet de groei van je gewas

Bladeren

Afwijkingen in groei zo vroeg mogelijk signaleren?

Het tijdig signaleren van afwijkingen in de groei van je gewassen is essentieel voor een succesvolle teelt. Met Corvus Growth vliegt onze geavanceerde drone regelmatig over je gewas om het bladoppervlak te meten en zo de groeicurve inzichtelijk te maken. Grijp tijdig in en verminder teeltrisico's.

Bestel ons exclusieve GreenTech-aanbod of lees meer over Corvus Growth!

Bestel nu

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2023 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de ontkieming, groei en bloeirijpheid aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

ZO MEET ONZE DRONE DE GROEI VAN JOUW GEWAS

Onze volledig geautomatiseerde drone vliegt over jouw gewas en herkent elke kassectie, variëteit of partij aan de hand van specifieke QR-codes. De drone maakt gedetailleerde beelden van je gewassen en stuurt deze naar de Corvus Cloud, waar ze worden omgezet in overzichtelijke rapporten.

Standaardiseer je groeimonitoring met behulp van onze drone en bouw je eigen uitgebreide database met gewasregistratie op. Het voorspelbare groeiproces en de vermindering van teeltrisico's resulteren niet alleen in indrukwekkende opbrengsten, maar leveren ook een netto rendement tot wel 10% op!

Stappen Groei 3

Regelmatige Groeimonitoring

Onze drone voert wekelijks vluchten uit over je gewassen om de ontwikkeling van het bladoppervlak te meten. Hierdoor kun je de groeicurve gedetailleerd volgen en vroegtijdig eventuele afwijkingen identificeren, zodat je tijdig passende maatregelen kunt nemen.

 

Bijna Real-time Rapportage

Binnen een uur ontvang je een rapport met gedetailleerde informatie over de groei van je gewassen. Hierdoor kun je op basis van feitelijke gegevens weloverwogen beslissingen nemen en je teeltprocessen optimaliseren.

 

Verbeterde Teeltplanning

Dankzij de regelmatige groeimonitoring kun je je klantbehoeften nauwkeurig afstemmen op de behoeften van je gewassen. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je opbrengsten, maar minimaliseer je ook verspilling en verhoog je de efficiëntie van je teeltpraktijk.

Efficiënte Arbeidsplanning

Door inzicht te krijgen in de groeiontwikkeling van je gewassen, kun je je arbeidsplanning effectiever beheren en de inzet van personeel optimaliseren. Dit leidt tot kostenbesparingen en een efficiëntere bedrijfsvoering.

 

Tijdbesparende Controle op Afstand

Met Corvus Growth kun je op afstand de groei van je gewassen monitoren, waardoor je kostbare tijd bespaart. Je hebt altijd en overal toegang tot de belangrijkste informatie over je gewas, wat je in staat stelt om snel te reageren en de juiste beslissing te nemen.

 

Neem vandaag nog contact op voor het gebruik van Corvus Growth en ervaar de voordelen van automatische groeimeting!