Logo Corvus Remote Inspection

Gewasinspectie op Afstand

AdobeStock_40543753

Bespaar kostbare tijd bij het controleren van de wateremmers in je kas

Ons speciale GreenTech aanbod voor de geavanceerde Corvus Remote Inspection-service maakt het mogelijk! Deze applicatie is speciaal ontworpen voor tomatenplanten en andere hogedraadsgewassen. Met behulp van dagelijkse dronevluchten langs het hoofdpad bieden we een innovatieve oplossing voor het monitoren en controleren van je gewassen. Met bijna realtime rapportage via e-mail blijf je altijd op de hoogte van de status van de wateremmercontroles.

Bestel ons speciale GreenTech aanbod of lees meer over Corvus Remote Inspection!

Bestel nu

GreenTech Aanbod

Op GreenTech Amsterdam 2023 delen professionals uit de hele wereld de nieuwste tuinbouwoplossingen. Ook onze drone is nóg slimmer geworden. Om dat te vieren bieden wij onze nieuwste lanceringen nu met korting aan via een speciaal GreenTech aanbod!

Met onze GreenTech-aanbiedingen kun je al je planten in één oogopslag bekijken via onze nieuwe webapplicatie. Of je kunt je rozen, hogedraadgewassen of sla op water monitoren. Onze drone kan ook in een mum van tijd de ontkieming, groei en bloeirijpheid aan je rapporteren. Bestel je applicatie binnen 2 weken na de beurs om te profiteren van de korting.

Zo inspecteer jij je gewassen op afstand

Efficiënte Gewasmonitoring

Onze drone vliegt dagelijks over het hoofdpad van je kas en detecteert nauwkeurig de wateremmers. Dit stelt de teler in staat om het wateremmerniveau te controleren en een goed overzicht te krijgen van de status van het gewas. Met deze data kun je de gewassen op afstand optimaal in de gaten houden en kun je je weekendplanning efficiënt afhandelen, terwijl anderen van hun vrije tijd genieten.

 

Bijna Realtime Rapportage

We begrijpen hoe belangrijk het is om direct toegang te hebben tot essentiële informatie. Daarom ontvang je gedetailleerde rapporten per e-mail van de uitgevoerde wateremmercontroles bij het hoofdpad. Deze rapporten bieden een overzicht van de  kaslocatie, waardoor je snel kunt reageren en eventuele afwijkingen kunt identificeren.

 

Tijdbesparende Gewasbediening op Afstand

Met onze innovatieve drone-service hoef je niet langer kostbare tijd te besteden aan handmatige gewasinspecties. Je kunt je gewassen op afstand controleren en beheren, waardoor je waardevolle tijd bespaart voor andere belangrijke taken.

 

Maximale Productiviteit

Door het gewasoverzicht vanuit de hoofdgang en gedetailleerde beelden krijg je een duidelijk beeld van de gewasstatus. Dit stelt je in staat om op afstand controle uit te voeren, zelfs tijdens het weekend, zodat je de productiviteit van je gewassen kunt optimaliseren.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren efficiënte gewascontrole op afstand en de productiviteit van je kas te verbeteren.