Tekengebied 32

Drone-demonstraties voor telers

Bij Corvus Drones geven we graag drone-demonstraties aan onze telers! We geloven dat de beste manier om het potentieel van onze autonome drone te laten zien, is door on-site demonstraties te geven in jouw kas. Deze demo stelt je in staat om de waarde te zien die onze drone kan bieden aan jouw kas en gewassen. Om een succesvolle demo te garanderen, werken we nauw met je samen om de haalbaarheid van het vliegen van onze drone in uw kas te beoordelen.

Voorbereidingen

Wij begrijpen dat elke kas uniek is, daarom behandelen wij elke ruimte anders. Het voorbereiden van een drone-demonstratie is zo eenvoudig als het voeren van een gesprek over jouw behoeften en het delen van een plattegrond van je kas. Ons team bespreekt de minimale ruimte die nodig is voor een succesvolle dronevlucht en eventuele mogelijke obstakels in het pad van de drone. Met behulp van de kasplattegrond kunnen we de route van onze drone vooraf configureren en zorgen voor soepele navigatie tijdens de demonstratie. Bovendien richten we ons op jouw specifieke gebruiksscenario om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je demonstratie haalt.

Het aanvragen van een drone-demonstratie is eenvoudig. Klik op deze knop en vul het formulier in om te beginnen. We kijken ernaar uit om je te helpen jouw kaswerkzaamheden te optimaliseren met Corvus Drones!

Wij zorgen voor alle noodzakelijke on-site voorbereidingen. Ons team brengt gespecialiseerde markers mee die autonome vlucht mogelijk maken en installeert ze tijdelijk op de palen van een klein gedeelte van de kas met behulp van magnetische tape. Dit proces duurt ongeveer een half uur, waarna we testvluchten uitvoeren om te bepalen of de installatie correct is uitgevoerd.

We beoordelen ook de kwaliteit van de beelden die tijdens deze vlucht gemaakt zijn en maken eventuele noodzakelijke aanpassingen aan de droneconfiguratie, afhankelijk van de gewenste toepassing. Zodra we tevreden zijn met de resultaten, kan de demo beginnen!

3

Drone-demonstratie op locatie

Ervaar onze drone in actie tijdens de demo! Een van onze engineers zal je begeleiden bij het doorlopen van de essentiële eigenschappen van de drone voordat deze voor de geïnstalleerde markers wordt opgesteld. We laten je zien hoe je de webapplicatie die bij de drone wordt geleverd kunt gebruiken om een opdracht naar de drone te sturen, die bij ontvangst zal opstijgen. Tijdens de vlucht maakt de drone hoge kwaliteit beelden die onmiddellijk worden geüpload naar de webapplicatie voor jouw beoordeling. We zullen de bruikbaarheid van de beelden met je bespreken zoals in realtime, zodat je gemakkelijk kunt begrijpen hoe onze drone uw kas kan verbeteren.

Uitgebreide dataverzameling

Tijdens de demonstratie kan er soms ook sprake zijn van uitgebreide dataverzameling. Tijdens deze fase zal een van onze Corvus engineers de drone over extra gebieden in de kas vliegen. Deze beelden dienen als basis voor de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve toepassingen. Door deze gegevens te verzamelen, kunnen we onze diensten beter afstemmen op jouw specifieke behoeften en de meest nauwkeurige resultaten garanderen.

Afsluiting en follow-up

Na afloop van de succesvolle drone-demonstratie werkt Corvus samen met een geschikte AI-partner om algoritmes te ontwikkelen die de beelden kunnen verwerken volgens jouw specifieke behoeften. Indien nodig verzamelen we ook aanvullende gegevens om waardevolle nieuwe toepassingen voor de teler te ontwikkelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je het meeste uit onze drone-technologie haalt!

Ben je klaar om onze drone in actie te zien en te ontdekken hoe deze uw kaswerkzaamheden kan verbeteren? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een demonstratie aan! Ons team staat klaar om met jou te werken om de haalbaarheid van het vliegen van de drone in jouw kas te bepalen. Zij zullen de demo aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Neem nu contact met ons op om je gepersonaliseerde drone-demonstratie in te plannen.